Andreas Schou 2'er i Sopot

13-06-2022 06:42

Trine Askjær-Jørgensen

Andreas Schou gjorde flot figur i Sopot, Polen, igen søndag og hev en andenplads hjem i den 145 cm høje, 5-stjernede klasse

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Granate. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En række danske springryttere har denne weekend været til 5-stjernet, internationalt stævne i polske SopotHer lykkedes det i fredags tre danske ekvipager at ride deres VM-kvalifikation i hus i den 160 cm høje Grand Prix. I klassen blev det også til dansk sejr, idet Andreas Schou red det hurtigste, fejlfrie ridt i anden runde.

Igen søndag slog Andreas så til, men denne gang på en anden hest. I formiddagens CSIO5*145 cm høje klasse red han med den 11-årige Granate e. Baltic VDL en fejlfri runde i tiden 65,31 sek., og det var nok til en flot andenplads.

Klassens resultat.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved samme stævne red fire danske ryttere, Linnea Ericsson-Carey, Lars Nørgaard Pedersen, Emil Hallundbæk og Andreas Schou, igen søndag Nations Cup, hvor det desværre ikke blev til nogen placering på det svære, 5-stjernede niveau. Men Emil Hallundbæk red en flot, fejlfri hovedrunde sammen med Chalisco e. Chacco Blue/ Quidam de Revel i tiden 66,36 sek.

Resultat af Nations Cup.

Stævnets start- og resultatlister.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen