Andreas Schou i spidsen af Eliteranglisten

09-11-2020 12:37

Annika Knudsen Lorentsen

Efter nogle flotte resultater i oktober måned er Andreas Schou og Quadrosson Ask nu rykket op på den eftertragtede førsteplads på Dansk Ride Forbunds Eliterangliste, mens det er to DV-hingste der er placeret på anden- og tredjepladsen

Copyright Ridehesten.com
Andreas og Quadrosson Ask ved EM-stævnet i Rotterdam 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbunds Eliterangliste i springning inkluderer ryttere der har opnået resultater i klasser afviklet i højden 145 cm eller højere. 

Eliteranglisten opdateres løbende, og efter, at resultaterne fra oktobermåned er medtaget er det Andreas Schou med Quadrosson Ask e. Quadros/Carentan som er placeret bedst. Det skyldes blandt andet, at parret i oktober måned opnåede en fornem andeplads i 150 cm i portugiske Vilamoura. Andreas og Quadrosson Ask har i alt 1545 point. 

DV-hingste på de næste pladser
På andenpladsen er det Lars Nørgaard Pedersen med den 8-årige avlshingst Bøgegården Gladiola e. Bøgegården's Graf's Stakkato/Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt). Parret har i alt 1526 point og har derfor kun 19 point færre end Andreas og Quadrosson. 

På tredjepladsen er det endnu en DV-avlshingst. Her er det nemlig Volstrup Cash e. Volstrups Casillas/Churchill (opdr. Pia Holländer), som med Martin Mose Knudsen har opnået 1412 point. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På fjerdepladsen er det endnu engang Andreas Schou. Her er det dog med den velspringende Darc de Lux e. Darco/Contender, som blandt andet blev 4'er i en 150 cm-klasse i Vilamoura. De har 1325 point. 

På femtepladsen er det 20-årige Phillippa Wildfang Linde, som de seneste uger har haft stort succes i Spanien. I eliteranglistens top-5 er hun placeret med Casmann 2 e. Cascari/Colman med 1325 point.  

Flere rytter med mange heste på listen
Andreas Schou er ikke bare placeret som nr. 1 og 4, for han har i alt hele fem heste som er placeret på Eliteranglisten. Det samme har Rikke Haastrup Kristensen, som blandt andet er placeret med Casira e. Casino/Espri (opdr. Aksel Rasmussen) på en fornem 6. plads. 

Derudover er der mange ryttere som har henholdvis to eller tre heste placeret på listen, mens Tina Lund har i alt fire heste. 

Se hele ranglisten her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen