Andreas Schou som testrytter

26-01-2024 09:48

Publikum møder frem i stort antal for at følge testrytternes springning af hestene i Dansk Varmblods Unghestechampionat. I år bliver ingen undtagelse, da DV igen kan glæde os over, at Andreas Schou tager plads i sadlen på de unge talenter ved Hingstekåringen i Herning

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou tester her den senere vinder af Unghestechampionatet: Egelunds Babette e. Balou/ Cajus (opdr. Line Thomey), som opnåede 9,5 for ridelighed og et 9-tal for kapacitet. Hun blev flot fremvist af Maria Bjørnkjær Asferg. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Dansk Hesteforsikrings Unghestechampionat i springning vinder større og større popularitet blandt ryttere og avlere. De senere år har Dansk Hesteforsikring Arena E været pakket til sidste plads af interesserede tilskuere, når testrytterne har sat sig i sadlen på de 20 bedste 5-årige Dansk Varmblodsheste i forbindelse med forbundets store event i Herning.

To gange tidligere har Andreas Schou siddet i sadlen på de unge, talentfulde springheste, og i år sker det for 3. gang. 

Belært af tidligere års store interesse for denne testrytterfase, bliver de 10 bedste heste, efter springning med egen rytter onsdag og torsdag, testet inde i KRAFFT Arena M lørdag, de øvrige ti i Arena E fredag.

- Jeg glæder mig til at skulle ride i Herning igen, siger Andreas Schou.

I magasinet Ridehestens februar nummer bringer vi et interview med Andreas Schou i forbindelse med, han har takket ja til jobbet som testrytter i Unghestechampionatet. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen