Andreas Schou til World Cup

18-12-2022 15:31

Charlotte Kusk Berwald

I den netop afsluttede World Cup kvalifikation til The London Horse Show gjorde den danske springrytter Andreas Schou god figur

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en ærgerlig bom på næstsidste forhindring fik vi desværre ikke fornøjelsen af at se Andreas Schou, og en meget velspringende Darc de Lux e. Darco /Contender, ride omspringning. 

Dagens vinder
Med syv ekvipager i omspringningen, var presset maksimalt og dette sikrede det fremmødte publikum en storslået oplevelse. De kunne klappe ekstra højt, da det blev hjemmebanerytteren Scott Brash der på ryggen af Hello Jefferson e. Cooper van de Heffinck/ Irco Mena. Ekvipagen red til 39.67 sec. Nummer to blev tyskeren Daniel Deusser der med Killer Queen Vdm e. Eldorado vd Zeshoek/ For Pleasure red til 39.73 og dermed måtte se sig slået med et mulehår. Tredjepladsen gik til en af de unge ryttere i feltet, Jodie Hall McAteer og Salt'n Peppa Stolzenberg/ Escudo 19 red så snævert som hun overhovedet kunne og red i tiden 40.14 og dermed ånder verdens allerbedste ryttere i nakken.

Stram fejlfri tid
Ikke nok med at springrytterne skal forsøge at klare samtlige forhindringer, hvoraf mange var på makshøjden 160 cm., så skal de samtidig forsøge at komme indenfor den fejlfrie tid. Hvis rytterne rider for langsomt får de tidsfejl og dermed kvalificerer de sig ikke til omspringningen. Derfor var rytterne nødt til hele tiden også at have tiden i baghovedet og dette pres kostede flere topryttere et par bomme hist og her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald