Anna 2'er og Nathalie 3'er i GPS

29-06-2013 10:28

CHIO Aachen | I dag gælder det CDIO-turens Grand Prix Special, hvor alle fire danskere er med og rider om en plads i Küren (opdateres løbende)

Af de 30 startende i Grand Prix Specialen går kun 15 videre til Grand Prix Kür-finalen imorgen søndag, og Danmark har en god chance for at få alle fire ryttere i top 15 i dag. Denne nyhed opdateres efter hver dansk rytter.

Kl. 10.20: Andreas Helgstrand har lagt sig i spidsen af klassen med knap 74%. Ekvipagen gav et utroligt flot indtryk i dag med godt samspil og fin harmoni. Dommerne var efter ekvipagens uheldige skridttur i torsdags lidt konservative med karaktererne for skridt, men til gengæld fik Andreas og Akeem igen masser af 9-taller for passage og 9,5 for piaffe. Desværre indløb der fejl i changementserierne, hvilket alt i alt var med til at trække det samlede resultat et par procentpoint ned. En slutscore på 73,958% beviser, at Andreas Helgstrand og Akeem Foldager e. Akinos / Loran (opdr. Louise Høgh) er godt på vej til at etablere sig i den internationale topliga.

Kl. 13.25: Lone Bang Larsen gik med et rigtig godt ridt direkte ind på en andenplads med 72,233%. Det var heller ikke for Lone og Fitou L e. Florestan I / May Sherif (opdr. Karsten Bundgaard) nogen fejlfri tur, og det var også for denne ekvipage i changementserierne, at fejlene opstod. Først var det i toerne og dernæst i de ni ettere på midterlinjen.

Fabienne lütkemeier gik lige ind foran Lone, mens Isabell Werth netop i dette øjeblik har sat sig i spidsen. Det ændrer ikke på, at både Lone og Andreas er sikret en plads i top femten og er dermed med sikkerhed videre til morgendagens kür.

15.00: Anna Kasprzak har med et fejlfrit ridt indtaget andenpladsen i Grand Prix Special med 77,354%, og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein deler tredjepladsen med Isabell Werth på 76,437%, mens Helen Langehanenberg suverænt har vundet Grand Prix Specialen med 80,667%. 

Følg resultaterne HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner