Anna og Driver tog sejren

03-10-2014 22:10

Det blev Anna Kasprzak og Hønnerups Driver, der i dag snuppede sejren i Intermediaire II ved landsstævnet i Middelfart foran Anne Sofie Aaen og Karin Nissen

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Hønnerup Driver.

Landsstævnet i Middelfart startede i dag med en MB1, som blev vundet af Nana Gajhede på Dark Knight e. Don Crusador/Tannenhof´S Cheenook (opdr. Christine Runge) med en score på 69,324%.

Herefter var det Anne Sofie Aaen, der med 70,877% indtog førstepladsen i Prix St. Georges på sølvmedaljehoppen Rådbjerg's Pari Piet e. Sandro Hit/Come Back II (opdr. Toni A. Paust).

Dagens sidste klasse, Intermediaire II, havde flere meget spændende ekvipager på startlisten. Klassens vinder blev Anna Kasprzak på den velgående Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup) med flotte 72,807%. Og det var en tydeligt stolt Anna, der efterfølgende på Facebook skrev ”Juhuuu, Stjerne Driver vinder Inter 2 med 72,8%”. Andenpladsen gik til Anne Sofie Aaen på Donares e. Don Frederico/Bergamon (opdr. Donares) med 70,526%, mens tredjepladsen gik til Karin Nissen på Eno e. Eskadron/Pardon med en score på 70,175%.

I morgen går det blandt andet løs med tredje afdeling af Bundgaard Byg Cup og Grand Prix.

Se flere resultater HER

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen