Årets hopper er fundet i Rastede

20-07-2018 09:52
Avl

Ved det tyske Oldenburger Verbands eliteskue i Rastede blev de bedste hopper i går aftes oprangeret i den såkaldte Brillantring, hvor en danskejet hoppe fik adgang

Årets 1a-præmierede OS-springhoppe blev den 3-årige Chrystal e. Cola Zero/ Voltaire avlet af Anne Haase, Fischerhude og ejet af BG Stevens & Haase, Molbergen. Se resultatet af OS-Brillantringen.

I den noget større OL-Brillanring for dressurhopperne gik 1a-præmien til den 3-årige hoppe Venecia Sch e. Van Vivaldi/ Florencio I, der er avlet og ejet af Bernd Schlüter, Müssen og 1b-præmien gik til den 3-årige Feymar e. Fürstenball/ Weltmeyer avlet af Matthias Boeckermann, Damme og ejet af Klaus Gustenberg, Osnabrück. Se resultatet af OL-Brillantringen.

Den danskejede 3-års hoppe Best of Mount St. John e. Fürst Romancier/ Bordeaux indtog syvendepladsen i oprangeringen og blev altså hædret med 1g-præmien. Hoppen er lagt til som embryo transfer hos Mount St. John i England og solgt i rugemoders liv til HP Horses i Danmark - som hingsteemne! Men ved fødslen hos HP Horses i Hillerød viste føllet sig at være af hunkøn. Best of Mount St. John, der venter ET-føl e. Vitalis, er til start til Oldenburger Landeschampionat i dag.

Katalog med alle præmiehopper til eliteskuet.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner