Årets mestre i breddeaktiviteter

30-12-2020 15:20

Marie Helene Rigård Rohleder

Nu hvor året går på hæld, ser Ridehesten.com tilbage på årets sportslige resultater i alle de forskellige ridediscipliner. I dag er vi kommet til breddeaktiviteter med Elevskole Cuppen som årets højdepunkt

Copyright Ridehesten.com
Hørsholm Rideklub af 2003 vandt årets Elevskole Cup. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbund arrangerer hvert år forskellige breddeaktiviteter, heriblandt Elevskole Cup som er en landsdækkende turnering for elevryttere. 

Denne cup giver elevskoleryttere en unik oplevelse, for at deltage i stævner, hos andre klubber med Elevhold, og klubben skal ikke tænke på at skulle transportere elevhestene. I denne cup er det kun ryttere der skal køre til stævnet, mens den stævneansvarlige klub (værtsklubben) står for at stille pony/heste til rådighed for de deltagende ryttere.   

I september blev finalen i Elevskole Cup afviklet ved Equitour Aalborg stævnet, hvor der også blev holdt DM i dressur. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev pigerne fra Hørsholm Rideklub af 2003, som i deres debut sejrede i DRF's Elevskole Cup under Equitour-stævnet. Vinderne mødte kronprinsesse Mary efter præmieoverrækkelsen.

Holdet fra Hørsholm Rideklub af 2003 bestod af: Helena Astø Margaritis, Emilie Stjernegaard Hansen, Fie Sørensen og Kristine Baun. 

Det var tredje gang holdet fra Vasehus Rideklub red sig i finalen. Første år blev de nr. to sidste år vandt de og i år blev de igen nr. to. Holdet bestod af: Cecilie Ettrup Nøhr, Julie Rohde Køpke, Nanna Skaarup Nielsen og Stine Lundsgaard. 

Holdet fra Fyns Rideklub kom ind på tredjepladsen: Naja Michelsen, Tilde Juul, Ella Pilsmark og Jaqueline Sommer var på holdet - og de dygtige, meget roste elevponyer var Svala, Bob, General Bummelummer, Kajser, Lulu, Pa-Z, Neptun og Alladin. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen