Årets sidste samling i Talent Syd

16-11-2020 19:11

Caroline Marker

Det var med kort varsel, at styregruppen fik arrangeret årets sidste træningssamling i Talent Syd. Det var 24. og 25. oktober. Vi nåede heldigvis at afholde træning inden corona lockdown 2.0

Copyright Ridehesten.com
Foto: Jacob Skovgaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Denne gang var vi på Louiselund Ridecenter i Haderslev. Her havde vi 21 ekvipager med til træning. Endnu en gang havde vi fokus på rytme, teknik og balance. Igen havde Lars Bak tilrettelagt træningen således, at vi den første dag havde fokus på hestens lydighed. Udover lydighedstræning var det vigtigt for Lars, at vi skulle slappe af og lade hesten gør arbejdet for os.

På anden dagen red vi banetræning. Her arbejdede vi med at finde det rette tempo til at gennemføre en bane. eks. ved at ride den korrekte afstand og holde rytmen. 

Da vi havde redet, skulle alle ryttere til en rytterudviklingssamtale med to af medlemmerne fra styregruppen. Her havde vi forberedt nogle spørgsmål hjemmefra. Formålet med samtalerne er, at alle ryttere skal sætte mål for, hvad de ønsker at opnå med deres ridning, i løbet af det næste år.

Derudover skulle vi som ryttere komme med idéer samt ris og ros til udvikling i Talent Syd. Det betyder, at os ryttere også har en indflydelse på Talent Syds videre udvikling.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fælleskab
Et af de oprindelige hovedformål med Talent Syd, var at skabe sammenhold på tværs af klubber og alder for rytterne. Det må jeg nok sige er gået i opfyldelse! Lynhurtigt er alle ryttere blevet en sammentømret flok, hvor vi hygger med hinanden på kryds og tværs. Det er ikke kun til træningssamlingerne vi er sammen. Det fremgik nemlig af rytterudviklingssamtalerne, at flere af rytterne har deres heste opstaldet, hvor der ikke er andre springryttere, så derfor træner mange af Talent Syds ryttere alene og savner fælleskabet. Men efter oprettelsen af Talent Syd, er vi begyndt at aftale små hyggelige træninger og skovture udover de samlinger vi har i forvejen. Og dette har netop været formålet med Talent Syd.

Informationsaften omkring Equsana
Sådan et koncept som Talent Syd betaler ikke sig selv…. Pengene skal komme et sted fra.

Sidst i september var Talent Syd rytterne og styregruppen blevet inviteret til informationsaften. Her fik vi bl.a. indblik i DLG som virksomhed. DLG ejer brandet Equsana. Sjovt nok betyder Equsana Hest sund… hehe. Vi havde en social hyggelig aften, hvor vi fik en klar idé om hvilke personer der står bag DLG. Her fik vi et indblik i deres arbejde med produktudvikling, og mission, vision og idéer for fremtiden.

Hvis i vil følge mere med i er velkommen til at give Talent Syd et like på Facebook eller følge vores Instagram profil.

Caroline

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner