Ariat bekæmper elementerne med ny kollektion

14-10-2021 10:09

Trine Askjær-Jørgensen

Lækre nyheder fra Ariat holder dig både varm og tør uden besvær her i efteråret og den nærtforestående vinter. Står du og mangler en lækker trøje, jakke, støvler eller ridebukser, så se her

Nyheden fortsætter efter annoncen

Som noget nyt i 2021 er det førende rideudstyrsmærke Ariat glade for at kunne introducere fire helt nye beklædningsdele, der er perfekte i rytterens efterårs- og vintergarderobe. Klimakontrol-kollektionen til kvinder præsenterer Ariats innovative teknologier, som beskytter ryttere imod elementerne både i sadlen og i stalden.

Holder dig varm og tør allerinderst

Den første er Facet Base Layer-trøjen, der er ideel som inderste lag i koldt klima. Ved hjælp af Ariats Cold Series®-teknologi holdes kroppens egen temperatur vedlige selv under koldere temperaturer. Trøjen holder dig også tør og godt tilpas ved hjælp af Ariats Moisture Movement™-teknologi, der trækker fugt ud på ydersiden af stoffet, så det hurtigere kan fordampe, mens den børstede fleece-inderside, designet til koldt vejr, holder rytteren varm.

Facet-trøjen har også huller til tommelfingrene og en behagelig, høj halsudskæring, som holder rytterens hænder og hals beskyttet fra selv det mest ekstreme vejr. Som noget nyt iblandt Ariats trøjer til at have på inderst har Facet-trøjen også et ”urvindue”, som giver ubesværet adgang til dit smartwatch, imens du rider. Facet Base Layer-trøjen fås i en smuk palette af farver: Windsor wine, banyan bark og en elegant sort.

Det altafgørende ydre lag

Den næste er Prowess-jakken, som byder på varme og beskyttelse denne vinter. Med Ariats EcoDry-stof bliver ryttere holdt tørre hele dagen i stalden. EcoDry™-stoffet gør brug af et tyndt, teknologisk lag til miljøvenlig vandtætning og beskyttelse imod regnen: praktisk i forhold til at forblive varm og godt tilpas og samtidig et altafgørende ydre lag til de kolde morgener.

Jakken har også reflekser på kanterne, lynlåsslids, der gør, at du kan sidde behageligt i sadlen med jakken på, og lynlåslommer til hænderne, på brystet og indvendige teknologilommer for ubesværet adgang og komfort. Prowess-jakken har også en praktisk, aftagelig hætte til når vejret skifter.

Slut med kolde lår om vinteren

I udvidelsen af Ariats Tri Factor-ridebuksekollektion kommer her i efteråret 2021 Tri Factor Frost. Ideel til de dage, solen ikke viser sig, fordi Softshell-stoffet er blevet sat sammen med fleece for at give masser af varme og komfort i disse nye ridebukser.

Ved hjælp af Ariats Hex silikone-grip får den strukturerede overflade på bukserne rytteren til at sidde fast i sadlen med en usædvanlig kraft selv på de koldeste dage.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ariats Tri Factor Frost-ridebukser er designet med Core Control™-teknologi og en udskæring, der er flatterende for taljen og skaber en slankere og mere elegant profil. Ariats Core Control™-teknologi har til formål på behagelig vis at glatte midtersektionen ud og give målrettet støtte til kernemuskulaturen. Ridebukserne har desuden snydelommer bagpå, som giver et flot, moderne udtryk. Tri Factor Frost fuldsæde-ridebukserne fås i sort og er perfekte at sætte sammen med flere lag af beklædningsdele fra Klima kontrol-kollektionen.

Beskyt fødderne mod kulde og vand

Sidst men ikke mindst, lavet med en Waterproof Pro™-konstruktion, er Ariats spritnye Heritage Contour II H20 forede støvler, der er den seneste tilføjelse til mærkets populære, høje Heritage-støvler, som sørger for, at rytternes fødder er beskyttet imod kolde temperaturer og bliver holdt tørre hele vinteren.

Med en All-Day Cushioning-indersål, der holder fødderne varme, en spansk toplinje og en Duratread™-ydersål med rytter-testede friktionszoner er støvlerne ideelle til dem, der ønsker et klassisk design samt beskyttelse imod elementerne. 200 g Thinsulate™-isoleringsteknologi holder fødderne varme, ved at bevare varmen inde i støvlerne, og sikrer en flatterede form ved at gøre brug af prækomprimerede materialer. For at opnå et moderne udtryk har støvlerne også en YKK®-lynlås bagtil.

Copyright Ridehesten.com
Heritage Contour II H20 forede støvler dame. Foto: Ariat

Kollektionen er tilgængelig fra september 2021 på Ariats hjemmeside, med priser som følger:

  • Facet Base Layer-trøje – 70 €
  • Prowess-jakke – 290 €
  • Tri Factor Frost fuldsæde ridebukser – 160 €
  • Heritage Contour II H20 forede støvler dame – 345 €

Om Ariat

Ariat International blev etableret i 1993 af de to tidligere Stanford MBA-klassekammerater, Beth Cross og Pam Parker, som havde det visionære mål at integrere teknologi fra sportssko i ridestøvler. Vores fokus på at tilføre innovativ teknologi til fodtøj og beklædning har gjort Ariat til verdens førende rideudstyrsmærke, som stolt bæres af top-ridesportsatleter såvel som millioner af mennesker, som lever, arbejder med heste eller rider udendørs. I 2018 blev Ariats medstifter og administrerende direktør, Beth Cross, udnævnt til EY Årets entreprenør (i forbrugerkategorien) for det nordlige Californien. Prisen hylder holdets succes med at skalere en blomstrende, verdensklasse-virksomhed og samtidig skabe en fantastisk virksomhedskultur.

For mere information kontakt venligst:

ariat@littleredpr.co.uk

Tlf.: 07506 756 914

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen