Atterupgaards Barcelo kvalificeret til Bundeschampionatet

05-05-2022 13:47

Det tyske Bundeschampionat, der er forbeholdt tyske heste, får i år deltagelse af den danskavlede, tyskregistrerede dressurhingst Atterupgaards Barcelo

Copyright Ridehesten.com
Anne-Mette Strandby Hansen og Atterupgaards Barcelo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 6-årige avlshingst Atterupgaards Barcelo DVH 1330 e. Bon Coeur/ Caprimond (opdr. Kristine Munch Nielsen) er trukket på elitehoppen Atterupgaards Dicte, der er helsøster til OL-hesten Atterupgaards Cassidy og mor til hingste som Fassbinder, Atterupgaards Seebach og Atterupgaards Botticelli.

Atterupgaards Barcelo har aflagt en fremragende 35-dages test i Dansk Varmblods regi og er fuldt kåret i DV. Efter et par år hos Helgstrand Dressage er hingsten i dag ejet af tyske Maxi Kraft og rides af Tessa Frank.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved bundeschampionatskvalifikationen i Schenefeld vandt ekvipagen M-klassen for 6-års heste med 8,6 totalt og scorede klassens eneste 9-tal for hingstens sublime skridtbevægelse, og derudover 8,5 for trav, galop, ridelighed og samlet indtryk.

Bundeschampionatet for heste og ponyer i dressur, springning, military og kørsel finder i sted fra den 31. august til den 4. september i Warendorf.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner