Atterupgaards Wagga Wagga solgt til USA

01-11-2016 12:48

Den store imponerende Dansk Varmblod vallak, Atterupgaards Wagga Wagga er lige nu på vej til Los Angeles og hans nye ejer Jennifer Miller-Davis 

Copyright Ridehesten.com
Rune Willum og Atterupgaards Wagga Wagga ved landsstævnet i Frederiksværk i 2015

Dressurstald Willum Thomsen har i dag offentliggjort at den 9-årige vallak, Atterupgaards Wagga Wagga e. Welt Hit Ii/Lord Sinclair (Opdr. Atterupgaard) er solgt til USA. 

På deres hjemmeside fortæller Willum Thomsen at de i 2016 indgik et samarbejde med Stutteri Atterupgaard omkring den videre uddannelse af Wagga Wagga. Det har resulteret i at Rune Willum har opnået flere sejre og placeringer i MB-klasserne på landsplan hen over sommeren, hvortil hesten nu kan alle øvelser til Grand Prix.

I starten af oktober var den amerikanske dressur rytter Jennifer Miller-Davis på besøg hos Dressurstald Willum Thomsen for at prøve Atterupgaards Wagga Wagga i to dage, hvorefter Jennifer hurtigt besluttede sig for at købe hesten. 

Det betyder at Wagga Wagga forlod stalden hos Rune og Joachim i weekenden og på nuværende tidspunkt er hesten på sin første flyvetur mod Los Angeles, hvor hans nye ejer vil modtage ham.

Se herunder Joachims sidste tur på Atterupgaards Wagga Wagga.

Sdd
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen