Auktion med beslaglagte heste er startet

25-02-2019 07:47

Sidste år fik den venezuelanske OL-rytter Emanuel Andrade beslaglagt alle sine 14 konkurrenceheste, som følge af hans fars økonomiske kriminalitet. Nu er auktionen med de implicerede heste startet

Copyright Ridehesten.com
Emanuel og hesten Hardrock Z ved OL i Rio

Tilbage i slutningen af efteråret, kom det frem at den olympiske rytter Emanuel Andrades far, Alejandro Andrade, var blevet anklaget for økonomisk kriminalitet og at han havde tilstået modtagelsen af flere millioner i bestikkelsespenge. Alle Emanuels heste var ejet af faren og blev derfor beslaglagt af FBI.

"World-Class Show Jumper Horse Auction på Behalf af US Treasury Department" som auktionen hedder, startede i fredags og slutter tirsdag den 26. februar. Blandt de heste der bortauktioneres findes Emanuels OL og VM hest, Hardrock Z. Udover det har flere af de andre heste internationale Grand Prix klasser, blandt andet hestene Ricore Courcelle, Bonjovi og Clouwni. Sidstnævnte deltog ved World Cup i 2014 med Marlon Zanotelli.

På nuværende tidspunkt er det højeste bud afgivet på tophesten Hardrock Z,  som lige nu står til at blive solgt for 50.500 amerikanske dollar, mens en af de andre heste blot har et bud på 5.000 dollar. 

Følg auktionen som slutter i morgen HER

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen