Auktion: Mere end 350 til eftersyn ved Jens Kvist

23-03-2019 17:49

Annika Knudsen Lorentsen

Søndag den 24. marts klokken 20.00 bliver en unik kollektion af 46 sportsheste fra konkursboet Stutteri Jens Kvist i Gram solgt på netauktion ved Campen Auktioner. I dag, lørdag den 23. marts, var mere end 350 hestefolk fra ind- og udland kommet til eftersyn på hestene, hvor dyrlæge Niels Guus Andersen også var tilstede til at besvare spørgsmål

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var stor interesse fra både ind- og udland, da Campen Auktioner lørdag den 23. marts havde eftersyn på hele 46 enestående sportsheste fra konkursboet Stutteri Jens Kvist i Gram, hvor mere end 350 hesteinteresserede var mødt op.  

– Eftersynet var en stor succes, hvor de mange flotte og specielle heste blev vist frem en efter en. Eftersynet var sidste chance for at se hestene, inden netauktionen slutter i morgen, søndag den 24. marts klokken 20.00, på Campen Auktioners hjemmeside, www.campenauktioner.dk, hvor det er muligt at byde på hestene, fortæller Finn Campen, direktør ved Campen Auktioner.

Copyright Ridehesten.com
Her ses Finn Campen fra Campen Auktioner. I kender ham som auktionarius fra flere af Dansk Varmblods auktioner, hvor han ofte har stået for at svinge hammeren i samarbejde med Casper Cassøe.

– Udover Campen Auktioners personale var dyrlæge Niels Guus Andersen også tilstede ved eftersynet og til rådighed for ethvert veterinært spørgsmål, som man måtte have til hestene. Niels Guus Andersen har stået for at udarbejde handelsattester, tage røntgenbilleder med mere, fortsætter Finn med at fortælle.

Op til 2 timer inden auktionen slutter, er der stadig mulighed for at få tilsendt link til røntgenbilleder på et udvalg af hestene. Send en mail til horses@campenauktioner.dk med information om, hvilken hest du ønsker røntgenbilleder af, så får du tilsendt et link til dem. 

Copyright Ridehesten.com
Hestene blev fremvist for de mange interesserede i dag i Gram.

Stærke hoppestammer og kendte hingste

De 46 sportsheste har alle det tilfælles, at de er avlet på stærke hoppestammer og kendte hingste fra de bedste europæiske avlsforbund. Stutteriet har gennem årene leveret mange konkurrencedygtige heste, der har udmærket sig ved store internationale stævner, herunder OL, men nu er stutteriet desværre gået konkurs, og hestene skal have nye ejere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– At få sådan en kollektion af sportsheste på netauktion til absolut bortsalg er helt unikt, og auktionen er nok Danmarks største af sin slags. Det er sjældent, at der udbydes så mange gode heste på en netauktion, og det kan nemt mærkes på den opmærksomhed, som auktionen har fået ikke bare i dag til eftersynet, men igennem hele forløbet, fortæller Finn Campen.   

Copyright Ridehesten.com

På auktionen kan der købes avlshopper og ungheste af høj kvalitet og med international afstamning. Det er topheste, og for hestefolket er der rig mulighed for at lave en god investering. 

Det er muligt at byde på hestene online på Campen Auktioners hjemmeside, www.campenauktioner.dk,  indtil søndag den 24. marts klokken 20.00, hvor auktionen slutter.  Alle interesserede, også private, kan byde på hestene.  

Find auktionskataloget her.

Find Campen Auktioners Hjemmeside her.

/Pressemeddelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen