Avant Danmark inviterer indenfor

10-12-2015 13:54

I dagene mellem jul og nytår byder Avant Danmark indenfor i deres showroom i Låsby, hvor de står klar med dejlig varm gløgg, æbleskiver og gode rabatter

Copyright Ridehesten.com
Avant Danmark byder indenfor til gløgg og gode rabatter i juledagene.

- Vi vil gerne takke vores kunder for året der gik, den nære kunde kontakt har altid betydet meget for os - det er her igennem vi bliver inspireret til nye produkter og forbedringer. Så vi håber, at der er rigtig mange, der vælger at lægge vejen forbi Låsby i juledagene, så vi får mulighed for at se hinanden i øjnene, og forhåbentlig også at give en rundvisning, fortæller Jørgen Jensen indehaver af Avant Danmark.


Juletid i grønne omgivelser
I det forgangende år har Avant Danmark rullet en lang række produkt nyheder og redskabs forbedringer ud, som de håber, at få lejlighed til at vise frem for de besøgende i dagene mellem jul og nytår.
- Vi vil gerne der er tid til en god snak - og til vi kan fortælle og vise nogen af vores redskabs nyheder frem. Der har været nogle ret skelsættende redskabs forbedringer, som f.eks. vores Strøkasse med båndudkast og kalk-/vandsprederen, men også produkt nyheder som vores nye dansk producerede pumpe, som vi rigtig gerne vil have lov til at vise og fortælle lidt om, siger Jørgen Jensen.
Uden at ville sige for meget, så løfter Jørgen Jensen også sløret for, at der snart kommer endnu flere produkt nyheder, blandt andet i form af en kultivator, der vil kunne monteres på ridebane planeren.


Gør en god handel
I starten af december havde Avant Danmark fornøjelsen af at præsentere deres nye sælger Jannik Pedersen, der fremover vil stå for salget i Låsby. Jørgen Jensen påpeger, at juledagene også er en god mulighed for at møde Jannik - og at gøre en god handel.
- Som en ekstra ting, har vi valgt at runde året af ved, at holde udsalg i vores brugt afdeling, hvor man kan spare helt op til 20 procent på vores brugte maskiner og redskaber. Så der er jo også en økonomisk gevinst ved at kigge forbi Låsby, fortæller Jørgen Jensen.
Der er helt op til 20 procent at hente på de brugte maskiner og redskaber, der står i Låsby. Avant Danmark fortæller, at det ikke er muligt at reservere maskiner eller redskaber på forhånd, men at der handles efter først til mølle princippet.


Tid og sted
Det er alle, der er velkomne i dagene mellem jul og nytår - og Avant Danmark lover, at der også er tænkt på lidt søde sager og julehygge til børnene.
- Ofte har vi alle sammen travlt i hverdagene, så jeg håber at folk vil tage sig tid til at komme bruge lidt tid sammen med os i de grønne omgivelser, slutter Jørgen Jensen.
Så tag din kollega, kone eller nabo under armen, og kig forbi Låsby.

 

/Pressemeddelelse.

Avant Danmark holder åbent den 28., 29. og 30. december fra kl. 08:00 til 16:00 på deres adresse Aarhusvej 12, 8670 Låsby.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen