Bækgaarden Horse Festival i bragende solskin

05-07-2017 16:28

Sommersolen stråler over det smukke etablissement på Bækgaarden, der fra i dag og resten af ugen danner rammen om landsstævnet i springning Bækgaarden Horse Festival

Der rides på to smukt beliggende baner ved Bækgaarden Horse Festival, hvor der er 650 heste til start. Der er tradition for mange tilmeldinger til Bækgaarden Horse Festival, og tilmed også ventelister. I dag er har startskuddet lydt og et af Danmarks største springstævner er i fuld gang.

På fredag kan man opleve Mini Prix på 145 cm og en Ride & Drive, hvorefter der spilles op til fest i teltet. Lørdag er traditionelt Derbydag, hvor det i år sjette gang, rytterne springer ind og ud af springbanen på den lange derbybane. Dagen slutter med fællesspisning og fest. Søndag er Grand Prix-dag med flere af landets topryttere til start i konkurrence mod norske og svenske landsholdsryttere, bl.a. har OL-rytter Rolf-Göran Bengtsson allerede redet i dag.

Stævnepladsen er fuld af liv og aktiviteter, der dufter lækkert fra grillen, og der hersker en super god stemning på stævnepladsen.

Følg stævnets starter og resultater HER.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald