Bates Saddles officiel sadelpartner for British Equestrian

02-02-2022 10:30

Trine Askjær-Jørgensen

Bates Saddles og British Equestrian indgår nyt partnerskab, der skal sikre vidensdeling om sadeludvikling, design og tilpasning i Storbritannien

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Bates Saddles er stolte over fortsat at støtte ridesporten i Storbritannien gennem et eksklusivt nyt partnerskab med British Equestrian, som er den ledende instans for hestesport i Storbritannien. Samarbejdet gør Bates Saddles til den officielle sadelpartner for British Equestrian.

Dette er sadelmærkets andet partnerskab med en førende hestesportsinstans i Storbritannien, eftersom Bates Saddles sidste år blev officiel partner for British Eventing, den britiske military-organistation. 

Chefen for British Equestrian, Jim Eyre, fortæller, at organisationen er glade for at byde Bates Saddles velkommen som deres officielle sadelpartner:

– Som organisation deler Bates Saddles de samme fundamentale værdier i forhold til hestevelfærd og -komfort, og vi glæder os til at dele deres viden og ekspertise med vores målgruppe.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Direktøren for Bates Saddles, Ron Bates, fortæller:

– Vi glæder os til at levere informativt og uddannelsesmæssigt indhold om sadeludvikling, design og tilpasning til British Equestrians målgruppe på mere end tre millioner ryttere.

I det nye partnerskab med British Equestrian vil Bates Saddles dele vigtige fund i deres forskning og udvikling af sadler på British Equestrians sociale medier og i organisationens nyhedsbreve.

Fakta
Om British Equestrian

British Equestrian er den ledende instans for hestesport i Storbritannien og tilknyttet det internationale rideforbund FEI. Under protektion af HKH Hertuginden af ​​Cornwall eksisterer den for at give lederskab, vision og formål med at styre retningen af ​​hestesport. Etableret i 1972 er det det største repræsentative organ indenfor branchen, der repræsenterer interesserne for omkring tre millioner ryttere.

Fold up
Fakta
Om Bates Saddles

Siden 1934 har Bates Saddles været drevet af en innovationsfilosofi med fokus på sadelydelse og komfort for både hest og rytter. Når det kommer til sadelpasform og din hests komfort, er Bates sadler det optimale valg. Deres forsknings- og udviklingsteam er pionerer indenfor moderne sadeltilpasning og ansvarlige for mange af de sadelfunktioner, der sikrer hestes komfort i dag.

Fold up

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen