Bedste upcoming hest til Schneider

20-11-2018 08:49

Ved weekendens stævne i Stuttgart modtog Dorothee Schneiders Grand Prix hest Faustus, Otte Lorkes Preis for at være den mest lovende upcoming Grand Prix-hest i Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Dorothee Schneider og Faustus

Hvert år ved det internationale stævne i Stuttgart bliver Otte Lorke Preis giver til den bedste unge upcoming Grand Prix-hest i Tyskland og i år faldt valget på Dorothee Schneiders Faustus. En fornem pris i Tyskland, som har været givet til flere af de heste der nu ligger i toppen af international dressur, her i blandt Schneiders tophest Showtime, Sönke Rothenbergers Cosmo og tre af Isabell Werths nuværende topheste heste, Don Johnson, Emilio og Weihegold.

For snart to uger siden var Dorothee Schneider til start ved det internationale stævne på Blue Hors og her havde hun medbragt hannoveraneren Faustus. På den 10-årige vallak blev hun nummer to i både Grand Prix og Grand Prix kür, hvor hesten fik vist en imponerende smidighed i sidebevægelser og en stor rummelig galop. 

- Faustus har så meget aura, stort potentiale og ingen svagheder i hans grundgangarter sagde Schneider efterfølgende til Eurodressage. - På banen er han stadig lidt indadvendt og han har stadig lidt svært ved at vise hvad han indeholder, men det kommer mere og mere frem. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen