Belissimo M-auktion aflyst

26-10-2013 14:34

Signe Wiese

Tidligere på måneden kunne vi her på Ridehesten.com berette, at den tyske tophingst Belissimo M skulle sælges på auktion den 2. november, da ejerne af hingsten var i alvorlige økonomiske problemer. Nu er auktionen imidlertid blevet afblæst

Copyright Ridehesten.com

Der har længet floreret rygter om et salg af den 14-årige Belissimo M e. Beltain/Romadour II, og om de økonomiske problemer hingstens ejere, tyske Zucht- und Sportpferde Schmidt, var i. 

I starten af oktober kom det så frem at hingsten skulle sælges på auktion som følge af ejernes økonomiske problemer. Auktionen skulle foregå hos tyske Hof Gossmeier, og startbuddet skulle være 60.000 euro.

Men nu forlyder det, at auktionen er blevet aflyst, og Belissmo M er blevet flytte fra Hof Gossmeier til "neutral jord", og er lige nu opstaldet hos Landgestut Warendorf i Munster-Handorf. Her er hingsten kun opstaldet - den skal ikke fungere som avlshingst. Den tyske bank "Sparkasse Beckhum-Wadersloh", der havde berammet auktionen, har bekræftet overfor det tyske website St. Georg at auktionen er blevet aflyst.

Belissimo M har konkurreret på internationalt Grand Prix-niveau, og hingsten har også markeret sig som en værdifuld avlshingst, og er far til over 40 kårede sønner, bl.a. de to DV-kårede hingste Blue Hors Bentley og Bøgegårdens Boney M.

Kilde: St. Georg

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen