Benjamin Saurugg tog sejren i Small Tour-finalen

11-12-2021 12:15

Annika Knudsen Lorentsen

Der blev virkelig redet stærkt i Accumulator-finalen her ved Christmas Show, hvor det til sidst lykkedes østrigske Benjamin Saurugg at ride sejren i hus foran flere hurtige danske piger

Copyright Ridehesten.com
Benjamin Saurugg med Lester Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

74 ekvipager var til start i Small Tour-finalen, som blev afviklet som en Accumulator/Jokerspringning, hvor rytterne for hvert spring samlede point. Til sidst kunne man vælge mellem jokerspringet eller den almindelige 10'er. Jokeren gav dobbelt så mange point, såfremt man forcerede den fejlfrit. 

Rigtig mange formåede at ride fejlfrit på alle spring, inklusiv jokerspringet, og dermed var det tiden, der skulle afgøre hvem der tog sejren i finalen. Næstsidste rytter på banen var østrigske Benjamin Saurugg i sadlen på Lester Z e. Levisonn/ Carolus II som red hurtigst af alle. Tiden sluttede på 47,77 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Frida Munk Lassen med Neergaards Ci Ci Chanell. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Andenpladsen gik til Frida Munk Lassen med Neergaards Ci Ci Chanell e. Ci Ci Senjor Ask/ Michellino (opdr. Stald Neergaard v/Tom Rasmussen), som red en særdeles flot og hurtig runde, som dog var en anelse langsommere end Benjamin. Hendes tid sluttede på 49,42 sekunder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På tredjepladsen blev det Emilie Henningsen Schäfer med Joy KLT (SWB) e. Etrusco/ Garibaldi, som ligeledes var fejlfri og red i tiden 50,14 sekunder. 

Dermed blev dagen på Vilhelmsborg redet godt i gang med afgørelsen i den første af dagens finaler. Næste klasse er Medium Tour-finalen, hvor der er en trailer på højkant, mens der senere på dagen går både 140 og 150 cm, mens der også er flere showklasser. 

Start- og resultatlister. 

Copyright Ridehesten.com
Emilie Henningsen Schäfer med Joy KLT (SWB). Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner