Besøgsrekord på Store Hestedag

05-09-2022 17:08

Igen i år har Store Hestedag slået publikumsrekord med 28.829 besøgende på Roskilde Dyrskueplads i weekenden – godt og vel tusind flere end sidste år

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter den sidste hest og den sidste hund har forladt ringene på Dyrskuepladsen, har den ansvarlige for Store Hestedag, Helle Lyngfeldt, gjort status.

Det har været nogle helt fantastiske dage med en masse heste og hunde. Sikke en dejlig stemning rundt omkring på pladsen med alle jer glade mennesker. Stort tillykke til alle vinderne af de forskellige konkurrencer og tusind tak til alle frivillige og hjælpere – uden jer ingen Store Hestedag. Tak for jer, siger Helle Lyngfeldt.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Også en kæmpe tak til alle udstillere, standholdere, deltagere i konkurrencerne og ikke mindst alle besøgende. Det er dejligt, at I vil være med til at gøre Store Hestedag til det arrangement, det har været i weekenden. Og selvfølgelig en stor tak til vores sponsorer: Agria Dyreforsikring, Poda Hegn samt Brogaarden

Igen i år har Store Hestedag slået publikumsrekord. I løbet af weekenden var der 28.829 besøgende på Dyrskuepladsen, og det er over tusind besøgende mere end sidste år. 

– Vi glæder os til vi ses den første weekend i september 2023, lyder det fra Helle Lyngfeldt.

Glæd dig til vores store billedreportage fra Store Hestedag i næste nummer af magasinet Ridehesten.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald