Billetsalg til Hingstekåringen åbner i morgen

30-09-2018 09:44

Camilla Tiefensee Schrøder

Ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning 2019 kan man bl.a. opleve firestjernet dressur, Patrik Kittel som testrytter og en clinic med Cathrine Dufour. Fra mandag den 1. oktober kan du sikre dig billetter

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors-beriderne Allan Grøn og Daniel Bachmann Andersen på hhv. Blue Hors Farrell og Blue Hors Zee Me Blue ved sidste års gallashow i Herning. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 6.-10. marts 2019 åbner MCH Messecenter Herning dørene for 40 års jubilæum for Dansk Varmblods Hingstekåring. Blandt de store navne på programmet er allerede tilføjet den svenske landsholdsrytter Patrik Kittel, der ligesom sidste år har fået den fornemme opgave som testrytter i DRF's unghestechampionat i dressur.

Billetsalget for DV-medlemmer startede i sidste uge, og fra i morgen, mandag den 1. oktober starter det officielle billetsalg på hingstekåringens hjemmeside.

Dufour uddeler guldkorn
Dansk Varmblod har også offentliggjort, at det i 2019 bliver Danmarks pt. mest succesfulde dressurrytter Cathrine Dufour, der kommer til at stå for afholdelsen af dressurclinic torsdag aften. I første del af clinicen vil hun have to ryttere med i arenaen, mens hun i anden del selv sætter sig i sadlen for at vise, hvordan hun arbejder.
Cathrine Dufour har tidligere udtalt, at hun ville ønske, at hendes egne store forbilleder Isabell Werth og Charlotte Dujardin ville dele lidt mere ud af deres viden og indsigter. Nu har den 26-årige dressurrytter selv startet Dufour Club, som har til formål at give nogle af de guldkorn videre, som hun selv higede efter at få, da hun var yngre.

Dressuren bliver firestjernet
Ud over hingstekåringen og unghestechampionatet er der vanen tro også masser af topsport på programmet, både i springning og dressur. Og i jubilæumsåret 2019 opgraderes dressurklasserne fra CDI3* til CDI4*. Det sker ifølge direktør Casper Cassøe takket være opbakning fra Ecco og Blue Hors.
Derudover er der sidst men ikke mindst det spektakulære gallashow og den store messe med alt, hvad hest og rytter begærer.

Se det foreløbige program.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen