Binder ny i DAV

22-04-2015 11:47

I aftes blev der afviklet generalforsamling i Driftaktieselskabet Vilhelmsborg (DAV) og Anne Mette Binder blev nyindvalgt til bestyrelsen

 – Det var en god og konstruktiv generalforsamling, hvor vi fik en debat om ændringen af administrationen, hvor vi jo har indgået et samarbejde med Dansk Varmblod, og fået Casper Cassøe som direktør for Vilhelmsborg. Der er ikke tale om en revolution men en evolution – en udvikling, som er en økonomisk fordel for DAV, forklarer formand Ole Christensen.

DAV kom ud af regnskabsåret med et underskud, der hovedsagelig skyldes en stor og nødvendig investering i nye ovenlysvinduer i opvisningshallen, diverse større rekreationer og udskiftningerne i administrationen.

- Vi ser fortrøstningsfuldt frem til et frugtbart samarbejde med alle vores mange brugere af centeret, og der er så travlt med booking på Vilhelmsborg, fortæller formanden med tilfredshed, hvor flere avlsforbund er vendt tilbage for at benytte faciliteterne – bl.a. kan vi herhjemme se frem til et internationalt Welsh-stævne på Vilhelmsborg i august.

Ny i bestyrelsen er Anne Mette Binder, og det glæder formanden: - Hun er dynamisk og positiv, og hendes tilknytning til militarysporten er en fordel, da vi gerne vil have den disciplin ind på Vihelmsborg. Det er også glædeligt, at hun sidder i rideforbundets bestyrelse, så vi dermed får en tættere kontakt til forbundets ledelse.

En af de store opgaver for formanden og direktøren bliver en genforhandling af lejeaftalen med kommunen. – Vi har forsøgt at få et møde i stand om dette gennem længere tid, men nu tager Casper og jeg fat på opgaven igen så vi kan få en afklaring. Lejeaftalen er vigtig i forhold til at skaffe investorer til Vilhelmsborg, så vi kan vise, vi også har et Nationalt Hestesportscenter på Vilhelmsborg om 20 år, slutter Ole Christensen.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald