Black Horses Auction – en ny online auktion

17-07-2020 09:51

Corona-situationen skal ikke have æren for alle online auktioner, for der har de seneste år været et lille men stigende antalt online auktioner – og i år er de eksploderet. I Holland har man lanceret Black Horses Auction, der sælger rideheste fra 3 år til Grand Prix samt spændende avlshopper

Copyright Ridehesten.com
Le Zorro BH.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Black Horses Auction er navnet på en ny hollansk online auktion over dressurheste. På den aktuelle auktion, der afsluttes den 1. august, er der en række uddannede dressurheste samt dressurbetonede avlshopper, lige som der i løbet af de næste dage vil komme intet mindre end 23 unge dressurheste i alderen 3 til 4 år.

Blandt de uddannede heste finder man f.eks. Jazz-datteren Dendy, som er helsøster til Trendy, der er mor til hingstene Charmeur og Blue Hors Edelman. Dendy går pt. på Prix St. Georges-niveau under Marianne van der Vorm, som også rider den 11-årige De Niro-datter Endy BH, har for nyligt debuteret på Grand Prix-niveau, og er datter af en helsøster til Dendy og Trendy og ligeledes ud af denne præstationsstærke og vidt udbredte hoppestamme. Og af stamme stamme kommer den 4-årige Le Zorro BH efter Johnson-sønnen Hero og hoppen Brendy, der er helsøster til Grand Prix-hingsten Charmeur.

Copyright Ridehesten.com
Edelvrouwe.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt en håndfuld udsøgte avlshopper finder man Edelvrouwe e. Vivaldi/ Houston og ud af den kendte Landsvrouwe-hoppestamme. moderen Weidevrouwe er søster til Glock's Undercover N.O.P., der rides af Edward Gal.

I kollektionen af avlshopper finder man også halvsøstrene Catalpa BH e. Briar og Forsytha BH e. Sir Donnerhall I, der begge er trukket på Ferro-datteren Tomentosa Le Coupied, som også er mor til Grand Prix-dressurhesten Zygrande Le Coupied. Via mormorderen Lotus går  Catalpa og Forsytha tilbage til den kendte hoppe Charites, der blandt andet er mor til Hans Peter Minderhouds OL-partner Nadine. 

/Black Horses Auction.

Copyright Ridehesten.com
Dendy.

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner