Blue Boy til Sverige!

17-04-2015 14:00

Britt Carlsen

Carina Nevermann Torup har solgt sin tophest. Det betyder at en af Danmarks mest markante og succesfulde dressurheste i junior-, ungrytter samt U25 klasserne, fortsætter sin karriere i Sverige

Copyright Ridehesten.com
Carina og Blue Boy - et succesfuldt makkerpar, hvis veje nu skilles.

Blue Boy og Carina Nevermann Torup har været synonym for flotte dressur resultater, såvel nationalt som internationalt de seneste mange år. Blue Boy skal nu være læremester for den lovende svenske juniorrytter Catherine Kleberg, der allerede har vundet to M klasser på Blue Boy og efter dette er udtaget til landsholds bruttotruppen.  Næste stævne for ekvipagen bliver Svensk Mesterskab i slutningen af maj.

Carina købte Blue Boy (e. Don Schufro mf. Chromico Avler: Dan Christiansen, Løsning), som 5 årig, og han var såvel som 5- og 6-årig i DSA finalen. Carina har selv uddannet Blue Boy til Grand Prix, og har konkurreret på dette niveau de seneste 2 år.
De absolutte højdepunkter i Blue Boy og Carinas karriere er: Individuel bronze til EM for Young Rider, 3 dobbelt Nordisk Mesterskab for ungryttere, samt nr. 2 i World Cup finalen for ungryttere i Frankfurt.

- Selvfølgelig er det meget, meget svært at sige farvel til en så god hest og en så fantastisk kammerat som ”Cocio”. Han har virkelig lært mig meget, og vi har sammen haft en fantastisk masse helt utrolige oplevelser - oplevelser for livet. Jeg havde knap troet på den succes, vi har haft, og det at nå helt til Grand Prix på min første hest, som jeg har uddannet fra ung, er jo helt vildt.  ”Cocio” har fået en dygtig og sød rytter, og så kan han bare ikke få det bedre, end der hvor han står, så jeg er meget tryg mht. hans fremtid, siger Carina.     

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen