Blue Hors klar med kollektion til ny auktion

15-10-2021 09:50

Blue Hors lancerer den 13. november 2021 den første Blue Hors Autumn Auction med en kollektion bestående af 12 ekstraordinære rideheste af top præstationsblod; heriblandt også en avlsgodkendt hingst

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Sir Helmut. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

For at imødekomme alle kunders krav og ønsker udbyder efterårsauktionens kollektion en bred vifte af topheste med alt fra uopdagede unge stjerner til avlsgodkendte hingste og erfarne konkurrenceheste.

Således tilbyder Blue Hors Autumn Auction en strålende samling af særligt udvalgte heste med de bedste afstamninger, fremragende gangarter, suveræne kvaliteter og det talent, der kræves for en succesfuld fremtid.

– Det er første gang, vi holder egen auktion, og vi glæder os meget over at kunne udbyde en bred kollektion af talentfulde heste på samme vilkår, som når vi sælger i almindelig handel, det vil sige, at der heller ikke kommer nogen former for salær oven i budsummen, udtaler Martin Klavsen.

Blue Hors Autumn Auction er en hybrid-auktion, der således finder sted både online og live i samarbejde med Clipmyhorse.tv.

Copyright Ridehesten.com
Giccolo. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors' kunderådgivere står klar til at vejlede kunderne i hvilken af kollektionens heste, der passer bedst til kundens ambitioner og ønsker. Man kan booke en tid til afprøvning af én eller flere auktionsheste, som kan inspiceres og afprøves i dagene 20/10, 27/10, 30/10, 03/11, 06/11 og 09/11 efter aftale kunderådgiverne.

Ingen bør gå glip af at deltage i auktionen live på Blue Hors i Randbøldal, men man har også muligheden for at byde online. Det er muligt at byde online fra den 23. oktober og for at byde online, skal man registrere sig via hjemmesiden.

Den afsluttende budrunde vil foregå live lørdag den 13. november kl. 20.00 på Blue Hors under den årlige Blue Hors Dressurfestival.

Se kollektionen her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen