Bohemian kommer ikke til start

19-10-2022 14:06

Annika Knudsen Lorentsen

Inden længe samles ryttere fra otte nationer på Vilhelmsborg, og flere af de danske topryttere har meldt sin ankomst. Det samme gælder Cathrine Laudrup-Dufour, som dog ikke har Bohemian med som ellers planlagt

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour med Bohemian. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vilhelmsborg er lige nu klædt i smukke efterårsfarver, og Det Nationale Hestesportscenter er klar til at byde ryttere fra 8 nationer velkommen. Der kommer ryttere fra: Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Marokko, Holland, Norge og Sverige til start i den korte World Cup Grand Prix lørdag den 22. oktober, som starter kl. 19.00, og de 15 bedste ryttere vil kvalificere sig til den afgørende freestyle søndag, som starter klokken 13.30.
Vilhelmsborg er vært for sæsonåbningen af FEI Dressage World Cup™ Western European League, og 3 ryttere fra det guldmedaljevindende danske hold fra ECCO FEI World Championships Herning (DEN) deltager i FEI Dressage World CupTM på Vilhelmsborg.

Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera er til start i World Cup- klassen, og det samme er Nanna Merrald Rasmussen og Daniel Bachmann Andersen fra det historieskabende danske hold, der vandt guld ved ECCO FEI World Championships 2022 i Herning.

Cathrine Laudrup-Dufour måtte i sidste øjeblik trække Bohemian fra start, men hun stiller op i den lille tour med sin 7-årige Vividus QRE.

Cathrine forklarer: – I den sidste fase af forberedelsen fandt jeg ud af, at jeg ikke kunne præsentere Bohemian i den form, han fortjener. Da jeg ikke skal konkurrere om en plads i VM-finalen, besluttede jeg at trække ham tilbage. Jeg glæder mig meget til at ride min unge hest på Vilhelmsborg.

De 3 danske VM-guldvindere er klar til at underholde og fascinere publikum og dommere på Vilhelmsborg. Carina Cassøe Krüth, nr. 5 på FEI Dressage World Rankings vil deltage med sin guldmedaljevindende hoppe Heiline's Danciera, mens Nanna Merrald Ramussen får World Cup-debut med sin fantastiske avlshingst Blue Hors St. Schufro og Daniel Bachmann Andersen har vinderen af CDI4* Grand Prix Special ved Falsterbo Horse Show, Zippo M.I. til start.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er også værd at holde øje med Andreas Helgstrand på den imponerende 8-årige hingst Jovian, der vandt UVM for 7-års sidste år. Og i år er de kommet flyvende ind i Grand Prix-klasserne med dobbelt sejre i CDI3* i Aalborg (DEN) i maj (Grand Prix og Grand Prix Special), og endnu en double ved CDI3* Hagen (GER) i juni.
 
Carina Cassøe Krüth sluttede FEI Dressage World CupTM finalen i Leipzig på 4. plads:
– Jeg glæder mig helt vildt til at være tilbage på Vilhelmsborg. Den hyggelige, intime stemning, med tilskuerne helt tæt på dressurarenaen, er helt speciel, og jeg glæder mig til at ride for mit hjemmepublikum igen. Det bliver en hård og super sjov konkurrence, og jeg kan slet ikke vente.

Carina Cassøe Krüth arbejder på en helt ny kür, og hvis alt går efter planen, rider hun den kür for første gang på søndag foran sit hjemmepublikum.

Der er fortsat billetter til weekendens World Cup-stævne, og caffeteriet er klar til at hygge om gæsterne med god mad alle dage. Standområdet er fyldt af spændende stande, så man kan også få luftet sit shopping-gen under stævnet.

Der er gratis entre på Vilhelmsborg torsdag og fredag. Billetter til lørdag og søndag kan købes forud på hjemmesiden, eller ved indgangen, hvis der fortsat er billetter.

Se hele programmet og køb billetter på hjemmesiden: www.worldcupherning.dk

/Pressemeddelelse

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen