Bohemian og Dufour tilbage i topform: Den bedste grand prix vi har redet!

19-06-2021 18:40

Marie Helene Rigård Rohleder

JA! Så kender vi dem igen. Cathrine Dufour og stjernehesten Bohemian har netop redet grand prix til 80.348% til stævnet i Herzlake, Tyskland. Cathrine fortæller, at det er den bedste grand prix nogensinde 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine og Bohemian ved World Cup Vilhelmsborg i oktober. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg synes, Bohemian gik fuldstændig fantastisk. Det er den bedste grand prix, vi nogensinde har redet. Han satte ikke en hov forkert, og jeg er ovenud lykkelig for, at vi er tilbage i topform igen, fortæller en meget glad Cathrine Dufour, da Ridehesten fanger hende på telefonen efter dagens grand prix i tyske Herzlake, hvor de red til 80.348 procent og vandt klassen overlegent. 

Ved Nations Cup-stævnet i franske Compiégne i maj måned i år måtte Cathrine Dufour opgive at få redet en anspændt Bohemian e. Bordeaux/Samarant ind på banen efter flere gode forsøg på at få beroliget ham. Siden da har ekvipagen blandt andet arbejdet med mentaltræner Rasmus Bagger, som også er med Cathrine til start i Tyskland i weekenden. 

– Jeg har arbejdet meget med Rasmus Bagger den seneste måned og haft fokus på mentaltræning. Det har virkelig hjulpet mig, og vi har fået skruet på nogle ting, som gør, at Bohemian og jeg har meget mere mentalt overskud, når vi er til stævne nu. Jeg er så tilfreds og meget glad, fortæller Cathrine Dufour til Ridehesten. 

Til træningssamlingen forud for OL på Blue Hors tidligere på ugen viste ekvipagen da også rigtig flotte takter, og her så det ud som om, at de igen er tilbage i topform. 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Bohemian ved World Cup Herning. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen

I dag til det internationale dressurstævne i tyske Herzlake stod den på Grand Prix, og her var der ingen tvivl om, hvor skabet skulle stå!
Dufour og Bohemian scorede fantastiske 80.348 procent og vandt klassen. Dommeren ved M var helt oppe og give dem 84.022 procent! 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Daniel Bachmann Andersen og den blot 9-årige DV-hest Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic (opdr. Nicolai Jepsen og Tina Christoffersen)snuppede tredjepladsen med 72.826%. 

Daniel startede også den 11-årige Fanalino e. Floriscount/Alabasterden, og de red til 70.478% og endte på en flot syvende plads. 

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Marschall-Bell. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.

Den smukke Marshall-Bell bringer vi i øvrigt et stort portræt af i månedens Ridehesten magasin, som kan købes ved at trykke HER. 

Lone Bang Larsen med 11-årige Thranegaardens Rostov e. Blue Hors Romanov/Diamond (opdr. Jens Riishede Jensen) red til 70.043% og en 10.plads.

Følg resultaterne her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen