Brogaarden Cup Finale i Bernstorffsparken

08-09-2016 15:17

I den kommende weekend afholder Sportsrideklubben stort C-stævne med blandt andet Brogaarden Cup Finale om søndagen, hvor der er intet mindre end 20.000 kr. til vinderen

Copyright Ridehesten.com

I de smukke parkomgivelser ved Bernstorffsparken på Sjælland, kan Sportsrideklubben byde ryttere og tilskuere velkommen til C-stævne. Lørdag skal 20 ryttere ride første afdelingen af den anerkendte Brogaarden Cup Finale, der endeligt afgøres søndag.

Her gives en af de hidtil højeste vinderdoteringer på intet mindre end 20.000 kr. til vinderen af den prestigefyldte cup. Der bliver derfor garanteret spænding til det sidste, når den heldige vinder af den store præmiesum skal findes. Desuden er der hele 37.000 kr. der skal fordeles til resten af vinderne i klassen

Foruden Brogaarden Cup Finalen vil der være mulighed for at opleve masser af andet god springning. Af de højeste klasser afvikles der bl.a. lørdag en MA1*-springning for heste.

Følg med i stævnets resultater lige HER

Ridehestens fotografer vil være til stede under stævnet søndag – så hvis du skal starte, er der god sandsynlighed for, at vi kommer og fotograferer dig!

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen