Bundgaard Byg Cup i Holte

23-03-2017 07:35

I den kommende weekend afholder Holte Rideklub B-stævne i dressur for heste med første kvalifikation af det prestigefyldte Bundgaard Byg Cup

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend skydes Bundgaard Byg Cup 2017 i gang, når første kvalifikation rides i Holte Rideklub. Der bliver kamp til stregen, når de 19 tilmeldte ekvipager rider på banen. Lørdag rides Intermediare I, og de 15 bedste ekvipager går videre til søndagens Intermidiare I Kür.

Anden kvalifikation til Bundgaard Byg Cup afholdes den 7. -9. juli på Broholm og tredje og sidste kvalifikation rides i slutningen af august på Vilhelmsborg. Finalen afvikles på Blue Hors den 17.-19. november.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Bundgaard Byg Cup
Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediaire I Kür. De 20 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup. 

Bundgaard Byg Cup er en hæderkronet turnering igennem mere end 10 år, og firmaet har bygget utallige ridehaller og stalde til dansk ridesport. Bundgaard Byg giver ridesporten en spændende og interessant turnering, samt en kyndig partner, når der skal bygges til heste og ryttere.

Se alle startlister og resultater HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner