Cambodia holder 1. pladsen i Unghestechampionatet

08-03-2013 16:25

Maja Golles

DV's Hingstekåring | De 5-års springheste i Katrinelund Unghestechampionatet var i dag på banen med egen rytter for 2. gang, og den skimlede Cambodia, der lagde sig i spidsen i går, cementerede sin føring inden testrytter-runden

Copyright Ridehesten.com
Cambodia og Louise Søgaard.

Springhestene har - i modsætning til dressurhestene - to chancer for at gå med egen rytter inden det er testrytterens tur. De gik den første runde i går, hvor den skimlede Cambodia e. Carmargue og Louise Søgaard løste opgaven bedst, og lagde sig i spidsen med bl.a. 9 i både teknik, kapacitet og galop.

I dag var så tid til anden runde, og vanen tro så var hovedparten af hestene mere tilpas i hallen i dag og leverede generelt bedre præstationer. Også i dag blev de bedste karakterer givet til Louise Søgaard og Henrik Hansens Cambodia, der af dommerne Bo Kristoffersen og Bo K. Møller blev betegnet som en hest med særdeles stor kapacitet, dog var rideligheden bedre i 1. runde end den var i dag. Karaktererne i dag blev 9,5 for kapacitet, 9,0 for galop, 9,0 for teknik og 7,5 for ridelighed, og dermed cementerede ekvipagen deres føring.

Men som vi har set tidligere år, så er intet afgjort inden testrytterens karakterer er afgivet, og det skal blive spændende at se norske Stein Endresen teste hestene lørdag og søndag.

Det foreløbige resultat for dagens runde kommer snarest

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen