Camilla Fliedner Ernst vinder S1* på Riders Cup

23-04-2022 20:45

Christine Krogh Frausing
Skribent

I dag var anden dag ved landsstævnet hos Riders Cup, hvor dagens højeste klasse var en S1* (145 cm), som blev vundet af Camilla Fliedner Ernst. I morgen afvikles første kvalifikation af Walber Cup, som Riders Cup er værter for

Copyright Ridehesten.com
Camilla Fliedner Ernst og Fiona Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag var dag nummer 2 af landsstævnet hos Riders Cup, hvor der har været klasser lige fra LA1* (115 cm) til S1* (145 cm). I morgen bliver højdepunktet første kvalifikation af Walber Cup, hvor hele 13 hold er tilmeldt.

Vinderen af dagens højeste klasse S1* 145 cm blev, Camilla Fliedner Ernst og Fiona Ask e. Ci Ci Senior Ask/ Carthago. De havde ingen fejl rundt på banen, og slutter derfor med en fejlfri runde i tiden 70,89 sekunder. Andenpladsen går til Frederikke Svendgaard og Bøgegårdens Christiano e. Bøgegårdens Dicapo/ Bøgegårdens Apollo. De sluttede ligeledes med 0 fejl, i tiden 74,55 sekunder. 

Se resultater for hele klassen her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

LA1* 115 cm var klassen med flest deltagende, hvor 66 ekvipager stillede til start. Karoline Sloth Kjær og Germie e. Bustique/ Cash var absolut bedst i klassen, og ender derfor med en sejr. De sluttede med 0 fejl i de to faser, og stoppede tiden på 19,91 sekunder i anden fase. Andenpladsen i denne klasse gik til Freja Fredslund og Curie e. Willemoes/ Racot, der red fejlfrit i tiden 22,98 i anden fase. Tredjepladsen gik til Freja Høyer Pedersen og Niobe Van 'T Commercehof e. Adorado/ Corex, der sluttede anden fase med nul fejl i tiden 23,52 sekunder.

I morgen gælder det første kvalifikation af Walber Cup, hvor de 13 hold skal ride i højderne 125/130/135 centimeter. 

Find start- og resultatlister for hele stævnet her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner