Capacity tager føringen i Walber Cup 2021

06-06-2021 21:01

Landsstævnet i springning i Hjallerup Rideklub sluttede i dag af med 2. afdeling af Walber Cup 2021, og det er nu dagens vinderklub, Capacity Showjumping Center, der tager den samlede føring

Copyright Ridehesten.com
Pedro Gosk og Quidor. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Walber Cup er en kvalifikationsturné til Agria DRF-Mesterskab i klubholdspringning. Anden kvalifikation i Walber Cup 2021 er netop afviklet ved B-stævnet i springning i Hjallerup Rideklub, og det har rykket lidt på den samlede stilling efter første kvalifikation, der fandt sted Riders Cup, hvor det var Bækgaarden Sportsrideklub, som løb med sejren og de medfølgende 20 point. 

Intet mindre end 21 klubhold var til start i Walber Cup 2021 i Hjallerup i dag, og det var en klasse, der bød på masser af spænding. Flere af dagens bedst placerede hold var netop også i toppen ved første kvalifikation, og det betyder, at særligt to hold pointmæssigt stikker fra de andre.

Copyright Ridehesten.com
Anne-Kristine Rie Truelsen og Cosma Shiva S. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Dagens kvalifikation blev vundet af holdet fra Capacity Showjumping Center bestående af Anne-Kristine Rie Truelsen, Benedikte Rie Truelsen, Pedro Gosk og Ulrich Gaarslev, der leverede tre fejlfrie runder i tiden 197,56 sek. Det giver dem i dag 20 point i den samlede stilling, og med de 15 fra Riders Cup er de på samlet 35 point.

Normalt ride Anne Kristine og Benediktes storesøster, Karina Leichle, på holdet, men da hendes brækkede et ben, blev hun forhindret, og Pedro Gosk måtte træde til i sidste øjeblik, og det klarede han fremragende. Nu glæder holdet sig til at komme til Hjallerup igen til finalen, og det var faktisk første gang, at familien Truelsen var til stævne i Hjallerup, og de havde kun ros til stævnet.

Det er første gang vi er i Hjallerup og bestemt ikke sidste gang. Det er et fantastisk sted og søde folk, og så har de mega gode bunde og gode sponsor, fortæller Kirsten Rie Truelsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ponygården Solvangs Rideklub tog andenpladsen i dag med tre nulrunder i tiden 198,91 sek. Rie Rose Lindegren Roed, Thit Bibi L. Roed, Sara Spåbæk Johansen og Frederikke Svendgaard var på holdet, der i dag høstede 17 point lige som i kvalifikationen på Riders Cup, så de er nu samlet på 34 point.

I dag to Barthahus Rideklub tredjepladsen (15 point), Slangerup-Lynge Rideklub fjerdepladsen (13 point), Danish Derby Hestesportsrideklub femtepladsen (11 point) og Hjallerup Rideklub sjettepladsen (9 point).

Det er Sportsrideklubben, der er værter for tredje kvalifikation i Walber Cup, mens Fyens Rideklub står bag den fjerde og sidste kvalifikation.

Resultat af 2. kvalifikation i Walber Cup.

Resultater fra landstævnet i Hjallerup.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen