Carina Nevermann blogger for HERI

12-06-2015 13:21

Det er ikke en hvilken som helst rytter, HERI Rideudstyr har valgt at starte et samarbejde med. Den succesfulde unge dressurrytter Carina Nevermann Torup, der allerede har et væld af mesterskaber på cv’et, vil bl.a. dele sine oplevelser med HERI Rideudstyrs følgere

Copyright Ridehesten.com
Carina Nevermann Torup (tv.) sammen med Jane Meyers fra HERI Rideudstyr. Foto: pressemeddelelse

Carina Nevermann Torup er 24 år gammel og hendes cv inkluderer allerede bl.a. tre danmarksmesterskaber, tre individuelle nordiske mesterskaber, individuel bronzemedalje ved EM for ungryttere, en andenplads ved World Cup-finalen for ungryttere og en tredjeplads ved DM for U25.

– Jeg glæder mig til samarbejdet med HERI Rideudstyr, der har nogle super dejlige forretninger og et rigtig godt og stort udvalg af kvalitetsprodukter. Derudover glæder jeg mig til samarbejdet omkring sadler, idet jeg går meget op i, at sadler tilpasses korrekt, så hesten kan arbejde frit. Sadlen er jo rytterens primære kontaktpunkt til hesten under ridningen, så her må intet være i uorden. Endelig glæder jeg mig til at dele mine oplevelser til hverdag og til stævner med HERI's følgere, som jeg jævnligt vil blogge til, udtaler Carina, der har uddannet mange heste til de allerhøjeste klasser og startet fire heste i Grand Prix. Hun har derudover deltaget ved VM for ungheste i Verden, samt vundet tre ECCO Cup-finaler og opnået et utal af placeringer på flere forskellige heste.

Læs mere om Carina på www.carinanevermanntorup.dk.

HERI Rideudstyr forhandler en lang række anerkendte varemærker af bedste kvalitet, og så tilbyder man sadelservice alle ugens dage.

- Stort udvalg i nye og brugte sadler, altid 175 sadler på lager

- 25 års erfaring

- Eget sadelmagerværksted

HERI Rideudstyr råder over to fysiske butikker; på Vassingerødvej 143, 3540 Lynge – tlf. 48187855, samt på Laugøvej 1, 3200 Helsinge – tlf. 48792021.

Dertil kan HERI Rideudstyr også besøges online på www.heri.dk.

Kilde: pressemeddelelse

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev