Carina og Danse på TV

24-02-2020 20:16

Her til aften har seerne hjemme i stuerne kunnet få et indblik i berider Carina Cassøe Krüths arbejde med hoppen Heiline's Danciera, og høre om Carinas OL-drøm

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth er en af de ialt syv ryttere på bruttoholdet, som er i landstrænerens søgelys, når det i næste uge går løs ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Foto: ridehesten.com/Britt Carlsen

Der er blot få dage til, det i næste uge går løs ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, hvor de bedste danske dressurryttere tørner sammen i jagten på OL-pladserne i DWB 5-Star Dressage.

På TV Nord har de i dag et stort interview med en af rytterne på bruttotruppen, Carina Cassøe Krüth.
For mange sportsfolk er OL det ultimative mål og en livslang drøm, men det er de færreste, der lykkes med at indløse billet til legene.

For en rytter fra Hobro er den drøm nu meget tæt på at gå i opfyldelse. Sammen med den ni år gamle hoppe Heiline's Danciera, er Carina Cassøe Krüth nærmest kun et mulehår fra at blive udtaget til sommerens OL i Tokyo.

- Jeg har drømt om at ride OL, siden jeg var otte år gammel og så det i fjernsynet. Det er bare mega stort. Det er det største, jeg kan forestille mig rent sportsligt, siger Carina Cassøe Krüth.

Læs mere HER og se tv-indslaget:

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen