Caroline er Danmarksmester for children (video)

08-09-2019 11:27

Annika Knudsen Lorentsen

Caroline Hjorth sikrede sig sejren i året Agria DRF Mesterskab for children efter en lynhurtig omspringning i de flotte omgivelser i Bernstorffsparken hos Sportsrideklubben

Copyright Ridehesten.com
Podiet for childrenryttere, fra venstre ses sølvmedaljevinder Josephine, guldmedaljevinder Caroline og bronzemedaljevinder Karoline.

De unge childrenryttere kæmpede alle bravt i dagens finale af Agria DRF Mesterskabet og efter gårsdagens runde og de to hovedrunder i dagens finale var tre ekvipager alle lige placerede med nul fejl. 

Der skulle derfor en omspringning til for at fordele medaljerne. Caroline Hjorth på Ramina startede ud og det gjorde hun med et utroligt udlæg, hun red fejlfrit og lynhurtigt, og dermed kunne hun lægge et stort pres på de to øvrige ryttere. 

Karoline Sloth Kjær på C-Colita var næste ekvipage i omspringning, og selvom ekvipagen gjorde et ihærdigt forsøg for at slå Caroline, så endte ekvipagen desværre med fire fejl i omspringningen og også en tid som var en anelse langsommere end Carolines. 

Copyright Ridehesten.com

Sidste rytter i omspringningen var Josephine Christian Jacobsen på Dakar. Parret red en sikker og elegant nulrunde og dermed kunne de sikre sig sølvmedaljen. 

Copyright Ridehesten.com
Josephine Christian Jacobsen på Dakar.

Guldet blev altså vundet af Caroline Hjort efter et formidabelt omspringningsridt, se ridtet i videoen nedenfor. Sølvmedaljen blev vundet af Josephine Christian Jacobsen, mens bronzemedaljen blev vundet af Karoline Sloth Kjær. 

Se hele resultatet her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen