Caroline Winther vinder Equsana Junior Grand Prix

20-10-2018 12:35

Det blev til dansk sejr i Equsana Junior Grand Prix i Herning, da Caroline Nørgaard Winter trak det længste strå i omspringningen

Copyright Ridehesten.com
Caroline Nørgaard Winther under dette års World Cup stævne i Herning.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De unge ryttere måtte tidligt op her til morgen, da de skulle ride deres Grand Prix med start kl. 8.30. Der var i alt 22 ekvipager til start i klassen, og af dem lykkedes det 4 ryttere at ride hovedspringningen fejlfrit. Heraf var der tre danske ekvipager og en enkel ekvipage fra Holland.

Der var kamp til stregen i omspringningen, og det var ikke muligt at ride banen hurtigere end rytterne gjorde. Alle fire ryttere lå indenfor det samme sekund og alle ryttere var fejlfrie, så der var absolut ikke givet noget ved dørene. Det blev Caroline Nørgaard Winter der med Couleur Rouge/Kolibri vandt klassen, efter at hun red med tiden 34,13 sekunder. Lige i hælene på hende lå hollandske Skye Morssinkhof med G-Vingino-Blue e. VDL Zirocco Blue/Orame med tiden 34,51 sekunder og tredjepladsen gik til Christine Thirup Christensen med Lui Viton e. Lancer III. Kun 9/100-dele af et sekund langsommere måtte Alexander Godsk indtage den lidt utaknemmelige fjerdeplads med Bukata e. Ukato/Boreas.

Resultatet af klassen kan ses her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen