Casall Ask og Rolf-Göran Bengtsson sejrer i GCT

07-08-2016 22:16

Forud for den olympiske deltagelse tog den verdenskendte svenske springrytter med tilknytning til Stutteri Ask sammen med hesten Casall Ask sejren ved Longines Global Champions Tour i Valkenswaard

Copyright Ridehesten.com
Den svenske verdenskendte Rolf-Göran Bengtsson

Ekvipagen er noget nær uovervindelig og kendt inden for springsporten som et af de stærkeste teams – det er selvfølgelig Rolf-Göran Bengtsson og Casall Ask, der er tale om her. Ekvipagen giver sig ikke så let, og holder dermed godt fast i den gode placering i LGCT. Nu ligger de nummer to med en pointsum på 240 lige efter australske Edwina Tops-Alexander der fører med 265 point. Dog skal Rolf-Göran holde godt øje med tredjepladsen, der lige nu tilhører verdensetteren tyske Christian Ahlmann, der blot er bagefter med 8 point – altså 232 point.  

I hele 11 år har Rolf-Göran Bengtsson og Casall Ask arbejdet sammen på springbanen og deres rutine og lange samarbejde kunne tydeligt ses, Rolf-Göran udtalte selv om sejren ved denne runde i LGCT: - (…) jeg prøvede, at være så hurtig jeg kunne, og denne gang lykkedes det. Jeg giver ikke op!

Næst på programmet er OL i Rio hvor Rolf-Göran skal ride for det svenske landshold med hoppen Unita Ask, og derefter kan Rolf-Göran Bengtsson og Casall Ask se frem mod næste runde af LGTC, som er i Rom fra den 8.-11. september. 

Kilde: globalchampionstour.com

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen