OL: Lars Bak Andersens bud på medaljetagere

03-08-2021 16:26

Annika Knudsen Lorentsen

Nu er det afgjort hvilke ryttere, der kommer i den individuelle finale ved OL i springning i morgen, og vores ekspert Lars Bak Andersen kommer med sit bud på de tre medaljetagere. Du har også mulighed for at komme med dit bud, og på den måde vinde vores OL-konkurrence

Copyright Ridehesten.com

Det er 30 ekstremt dygtige ekvipager, der er endt i den individuelle finale, og de viste alle rigtig højt niveau i dagens kvalifikationsklasse. Det høje niveau i dagens klasse, betød også, at der ikke var plads til nedslag hvis man ville ende i finalen. 

Ud af de 30 ekvipager, der er i finalen, red de 25 fejlfrit, mens fire red med 1 tidsfejl og en enkelt med 2 tidsfejl. I morgen nulstilles resultaterne, og det er derfor helt åbent, hvem der kan ende med at tage medaljerne. Læs mere om dagens klasse her.

Vores ekspert Lars Bak Andersen har alligevel et kvalificeret bud på, hvem der bliver de tre medaljetagere: 

  1. Ben Maher med Explosion W (Storbritannien)
  2. Jerome Guery med Quel Homme de Hus (Belgien)
  3. Scott Brash med Jefferson (Storbritannien)

OL-konkurrence på vores Facebook-side

VINDEREN ER FUNDET

  • Har du også et godt bud på medaljetagerne?

Så hop ind på vores Facebook, hvor vi har en konkurrence. Her udlodder vi to træningstimer ved Lars Bak Andersen, samt et halvt års abonnement på magasinet Ridehesten. Vinderen bliver den, som gætter rigtig, og ellers den, der kommer tættest på. Såfremt, der er flere der gætter det rigtige, eller som kommer lige tæt på, så trækker vi lod om præmien. 

Man kan se resultatlisten fra i dag HER, og det er de 30 bedste, der er kvalificeret til finalen. 

Copyright Ridehesten.com
Belgiske Jerome Guery er blandt de ryttere, som Lars Bak Andersen tror tager medalje i morgen. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner