Casall-føl i gave

03-11-2017 12:29

I forbindelse med pensioneringen af den legendariske springhest Casall Ask fik svenske Rolf-Göran Bengtsson en helt speciel gave som tak for godt samarbejde

Copyright Ridehesten.com
Casall Ask og svenske Rolf-Göran Bengtsson, der her ses ved WEG i Normandiet i 2014
Nyheden fortsætter efter annoncen

I maj måned sagde en af verdens bedste springheste sit endelige farvel til sporten. I hans allersidste konkurrence, i CSI5* Longines Global Champions Tour Grand Prix, sprang Casall og svenske Rolf-Göran Bengtsson sig til en plads på toppen af sejrsskamlem efter tre fantastiske nulrunder.

Den 19-årige hingst har med sit ekstraordinære talent skrevet sig ind i historiebøgerne. I anledningen af Casalls pensionering gav Holsteiner Verband en helt særlig gave til Rolf-Göran Bengtson som tak for et langt og succesfuldt samarbejde. Og, hvad ville være mere passende end en sand investering i fremtiden, i form af et Casall-afkom.

Lidt nyt stjernestøv dryssede på Rolf-Göran Bengtssons skuldre den aften, da han blev ejer af et lille hoppeføl ud af Cristo-Lovari på hoppesiden

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu seks måneder senere er tiden kommet, hvor den lille hoppe flytter ind i staldene hos Rolf-Göran Bengtsson.

Casall Ask. Caretino/Lavall passer forsat sine faderlige forpligtelser på Holstein Association, hvor efterspørgslen på hans afkom er enorm.

/holsteiner-verband.de

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen