Cathrine Laudrup-Dufour i podcast

20-02-2024 13:55

I podcasten ’Øjeblikket’ fortæller Cathrine Laudrup-Dufour om, hvordan det var at slå verdensetteren i dressur, hvad hun føler op til det næste OL, og hvordan hun også har brug for mennesker, som ikke er ligeså ’sindssyg’ som hende selv

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laupdrup-Dufour og Atterupgaards Cassidy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Den tidligere OL-svømmer Sarah Bro besøger i podcasten "Øjeblikket" forskellige sportsstjerner til en snak om livet som elitesportsudøver - her i blandt Cathrine Laudrup-Dufour. Her fortæller atleterne om de mange timer, de har slidt, og hvordan deres bagland har båret dem frem mod toppen.

Der er nogle afgørende øjeblikke i enhver stor sportskarriere, hvad enten det er skuffelser eller sejre. Hvad enten det sker ved det første stævne eller den sidste store slutrunde. Det er de momenter, der alle er med til at skabe en topatlet.

Med klare ambitioner om at få en medalje med hjem deltager Cathrine Laudrup-Dufour ved OL i Tokyo 2021. Hun er klar til at vinde, men med to fjerdepladser brister drømmen. I fjerde episode af ’Øjeblikket’ fortæller hun om, hvor vigtigt det alligevel er at drømme højt og omgive sig med de rette mennesker.

Klik på linket herunder for at høre mere og se Sarah Bro besøge Laudrup-Dufour eller hør podcasten HER.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen