Cecilie fik en drømmestart ved Christmas Show

17-11-2018 22:13

Vi har talt med springrytter Cecilie Voller Kjærulff ved AB Rideudstyr Christmas Show Warm-up, hvor hun fik en super start på en lånt hest, som hun kun har redet i en uge

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Voller Kjærulff ved Christmas Show Warm-up i dag.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cecilie Voller Kjærulff er en 17 år gammel gymnasieelev fra Odense. For to uger siden lavede en af hendes to egne heste et uheld på folden, som desværre gjorde, at hun måtte melde ham fra til Christmas Show Warm-up. Med de mange starter ved stævnet frygtede Cecilie, at det trods dejlig stemning og søde mennesker kunne blive nogle lidt lange dage på Vilhelmsborg med kun en hest.

– Så vi ledte efter en erstatning, som vi kunne låne, og vi fik tilbudt Zaza af Lars Fedder. Jeg prøvede hende for otte dage siden, hvor hun var lidt svær for mig, da hun er en frisk dame, men vi valgte at give det en chance. Så vi hentede hende hjem sidste fredag og prøvede at springe hende lidt mandag, hvilket desværre var en knap så god springtime, så vi valgte egentlig at melde hende fra til Christmas Show WU, fortæller Cecilie.

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Voller Kjærulff og Zaza.

Zaza, en 14-årige hoppe e. Hold Up Premier/ Lennard havde derefter fri en dag, og Cecilie brændte for at lige prøve at springe hoppen én gang til, hvilket gik okay, og hun ønskede herefter at prøve at kæmpe lidt for det og tage hende med til Christmas Showet.

– Min far måtte derefter skynde sig at skrive herop, og vi var heldige, at vi lige kunne blive presset ind igen. I går, fredag, startede vi første klasse efter syv dages bekendtskab, og det gik bedre end forventet med en lille misforståelse. I dag, lørdag, gav vi den gas og vandt den første kvalifikation af Bronzetur, på trods af vi var en af de første startende i klassen, men vi førte hele vejen igennem, siger Cecilie.

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Voller Kjærulff sammen med sin far, Karsten Kjærulff, der er indehaver af AB Rideudstyr i Odense og bakker op om stævnet med en stor stand.
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi var alle meget overrasket, stolte og glade. Zaza har ikke gået stævner i 1-2 år, men hun huskede nu nok, hvordan det skulle gøres! Jeg er ellers normalt ikke en rytter, der går så meget efter at vinde, da mine egne heste ikke er de hurtigste, men Zaza er bare helt vildt med en hurtig omspringning, fortæller Cecilie og tilføjer:

– Vi har været heroppe hvert år siden 2014, og det er et fantastisk dejligt stævne med gode faciliteter, søde mennesker og god stemning. Fedt der bliver gjort noget ud af C-stævnerne også! 

Stævnet start- og resultatlister.

Se billederne fra Christmas Showet på Ridehesten.com på tirsdag.

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Voller Kjærulff og Zaza på æresrunde efter sejren i Bronze kval. LB1* (105 cm).
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen