Championater i Tørring

02-08-2015 18:24

Annette Boe Østergaard

Kvalifikationerne til DRF's Unghestechampionat forsatte i dag i Tørring Rideklub

I dag var det så kvalifikationerne i dressur det galt. I 4-års klassen sejrede avlshingsten fra Helgstrand Dressage Don Deluxe e. De Niro redet af Thomas Sigtenbjerggaard med 8,96 point med bl.a. 9,5 for skridt og 9 i kapacitet. Dorthe Sjøbeck Hoeck og La Fallulah  e. Tailormade Lancelot indtog andenpladsen med 8,56 point efterfulgt af Emma Ahlberg på Liva Enshøj e. L'Espoir med 8,5 point.

I 5-års klassen sejrede endnu en ekvipage fra Helgstrand Dressage nemlig Maik Kohlschmidt på Forlan e. Jazz med 8,48 Point. På andenpladsen fulgte Trine Lind på Jubi's Tenacity e. Tailormade Temptation med 8,26 point. Maria Anita Andersen og Uno Zensation e. Blue Hors Zack indtog tredjepladsen med 8,2 point.

Betina Jæger sejrede i 6-års kvalifikationen på Esperance e. Sorento med 8,66 point med bl.a. 9,2 for galop. Anna Kasprzak og Fürstenstein e. Fürst Romancier placerede sig på andenpladsen med 8,2 point og Marianne Jepsen på Lady Donnerhall e. Sir Donnerhall I fulgte efter på tredjepladsen med 8,08 point.

Resultater

Se billeder fra alle championatsklasser her på siden i morgen eftermiddag.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen