Championatsstjernen Rockson solgt til Tyskland

29-08-2016 12:58

DV-hesten Rockson, der med bl.a. Severo Jurado i sadlen har været stærkt fremtrædende i championaterne, er solgt til en tysk berider

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez og Rockson ved UVM 2016.

Rockson e. Blue Hors Rockefeller/ Sorento, der er opdrættet af Stutteri Tophøj v/ Anette Nilausen og Niels-Jørgen Johansen og ejet af opdrætterne og Helgstrand Dressage, blev i sidste uge solgt til den tyske berider Uwe Schwanz, der har redet OL-hesten Lorenzo. Uwe Schwanz og Lorenzo blev nr. 4 i Bundeschampionatet, da Lorenzo var 3 år.

Den usædvanligt veltravende og meget ridelige vallak med de "elektriske" bagben kom sidste år frem i 4-års championatet med Anne Sofie Aaen, hvorefter Helgstrand Dressage købte halvpart, og hesten herefter blev redet til sejr i DRF's 4-års championat ved JBK Horse Show i Odense af Severo Jurado.

Herefter opnåede Rockson under Helgstrand-rytteren Emma Ahlberg intet mindre end 960 point ved egnethedshedstesten. I 2016 har Rockson haft stor succes i 5-års championaterne med Severo Jurado og har blandt andet repræsenteret Dansk Varmblod ved UVM i Ermelo.

- Vi har fået mange uforglemmelige oplevelser det sidste års tid igennem et fantastisk samarbejde med Helgstrand Dressage. Nu glæder vi os meget til at følge med i Rocksons videre dressurkarriere, fortæller avlerparret.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen