Childrenrytter sejrer på Møllebakken

06-10-2019 07:26

Mette Emilie Pedersen

Møllebakkens Rideklub byder i denne weekend, 4.-6. oktober velkommen til sæsonens første indendørs springstævne med klasser for både ponyer og heste. Childrenrytteren Karoline Sloth Kjær er blandt andet til start

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og C-Colita e. Colman Leonid. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den vel efterhånden velkendte childrenrytter Karoline Sloth Kjær på 13 år, som alene fra denne sæson kan pryde sig med mange flotte resultater på hesten C-Colita, var i går til start i LA1* (115 cm) og LA2** (120 cm) hos Møllebakkens rideklub. Ekvipagen var lynhurtig og hev sejren med hjem i 120 cm-klassen med en tid på 49,78 sekunder. Maria Thrane Jensen på Charli e. Chandler/Cornet Obolensky red ind på andenpladsen.

Copyright Ridehesten.com
Cirkeline Højvang Østerø og Fredens Lady Nova. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

Ved ponyrytterne var der fire stilspringsklasser afholdt i LB1* og LB2**. Den højeste karakter givet i begge klasser gik til Cirkeline Højvang Østerø på Fredens Lady Nova e. Heidbergs Nancho Nova/Golden Dancer, som blev belønnet med 9,1 af stildommeren for deres ridt. Udover de fine ridt af Cirkeline var Conrad Bonde Nissen også på banen med 3’er-ponyen Heartbreaker på hele 19 år. Dette makkerpar kunne i stilspringen i LB2** indkassere 8.9 stilpoint.

Copyright Ridehesten.com
Conrad Bonde Nissen og Heartbreaker. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Emilie Kanstrup Vestmar på Leo Nygårdstoft vandt LA1* for hest i tiden 29,41 sekunder, hvor Mathilde De Neegaard på Caspian kom på andenpladsen tiden 32,41 sekunder. I lørdagens højeste ponyklasse red Selma Hundborg Dresler sig ind på topplaceringen på Dinko Star i tiden 44,23 sekunder, tæt efterfulgt af Karoline Sloth Kjær på ponyen Ryehill Lady Godiva e. Ryehill Red Comet/Trevallion J R i tiden 44,68 sekunder.

Se start- og resultatlisterne  

Ridehesten var tilstede under lørdagens klasser. Se billeder på Ridehesten.com snart.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen