Childrenryttere godt fra start ved EM

09-07-2018 14:22

Camilla Tiefensee Schrøder

Europamesterskaberne i springning for children- junior- og ungryttere er i gang i Fontainebleau, og de danske children-ryttere har i dag sprunget deres første runde og placeret sig på en foreløbig sjetteplads blandt de i alt 20 nationer i mesterskabet

Copyright Ridehesten.com
Noona Wildfang Linde på Bentley N red en nulrunde for holdet og placerede sig på en individuel andenplads i første runde af holdkonkurrencen. Foto: Ridehesten.com (Annette Boe Østergaard)
Nyheden fortsætter efter annoncen

De første ryttere til at dyste på springbanen ved EM i Fontainebleau 2018 var children-rytterne, som her til formiddag sprang første runde i deres holdmesterskab.

Det danske hold fik en god start og har med sammenlagt 6 fejlpoint lagt sig på en delt sjetteplads med Polen. Noona Wildfang Linde og Bentley N e. Numero Uno/Peter Pan (opdr. Spring Handelsstal Geerink BV & J) kom på en individuel andenplads med nul fejl i tiden 73.84 sekunder, mens Amalie Reimer Nielsen lagde sig som nummer 10 med en enkelt tidsfejl på Pionier II e. Concorde/Notaris (opdr. Tom Gulaker), og de øvrige danskere placerede sig i midten af det store felt af ryttere fra i alt 20 nationer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Førstepladsen er foreløbig delt mellem Spanien, Tyskland og Ungarn, som alle tre står med 0 fejl i det samlede regnskab. Frankrig på fjerdepladsen har et enkelt fejlpoint, mens Irland ligger lige over Danmark med sammenlagt 5 fejl.

Se stillingen for hold og den individuelle resultatliste.

Anden runde af mesterskabet for children-holdene afvikles på onsdag, og lørdag rides der om individuelle medaljer.
Der er unge danske ryttere til start i både springning, dressur og military. Se en detaljeret tidsplan.

Se start- og resultatlisterne.
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen