Christian Svendgaard vinder Youngster Tour i Tjekkiet

24-04-2022 11:17

Christine Krogh Frausing
Skribent

De unge danske ryttere der tog til Tjekkiet for at ride Nations Cup Youth, har ligeledes redet gode resultater i hus i går i youngster finalen, junior turen, youngrider turen, samt pony turen

Nyheden fortsætter efter annoncen

De unge junior og ungryttere er i denne uge taget turen til Tjekkiet, hvor de i fredags red Nations Cup Youth, med fint resultat. for begge hold faldt det at de blev placeret som nr. 5. Det kan du læse mere om her. 

I går red nogle af danskerne så øvrige klasser, blandt andet finalen for ungheste. Her løb danske Christian Svendgaard med sejren, da han med den 6 årige Tannenberg Dree Boeken e. Otangelo/ Darco. De red fejlfrit i både første og anden fase, i tiden 40,28 sekunder. 

Andenpladsen gik ligeledes til dansk side, da Cecilie Kjær med den 7 årige U Amon Z e. Uriko/Darco red fejlfrit i begge faser, i tiden 40,85 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Alberte Filuca Conradsen og Medina. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen

I juniorrytternes 135 cm klasse, blev danske Alberte Filuca Brünning Conradsen og Medina e. Bonaparte Z/ Isotoop der lagde beslag på tredjepladsen. Her red de fejlfrit i tiden 58,14 sekunder. I en anden juniorklasse på 135 cm blev Caroline Sand Bugge placeret som nr. 6 med Cacido L e. Come Back II/ Lucky Light, da de red en fin tur uden fej på forhindringerne, men desværre havde 3 tidsfejl. Deres tid var 76,96 sekunder i første fase.

Copyright Ridehesten.com
Emilie Øvlesen og Carnhill Bertas Lad. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I ponyrytternes 110 cm klasse, blev Emilie Øvlesen og Carnhill Bertas Lad placeret som nr. 2, da de havde en fin runde, men med fire ærgerlige fejl. Ekvipagen var dog den absolut hurtigste i klassen, da de havde en tid på 56,80 sekunder, hvor næste nærmeste tid var 61,44 sekunder.

I ungrytternes 135 cm klasse, red Mette Askham Jensen en fin fejlfri tur med Destany e. Landjonker/ Casini II, der rakte til en 8. plads.

Se start- og resultatlister her. 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen