Comeback til Schneider og Showtime

16-04-2019 20:28

Efter ni måneder skadepause, var OL-guldvinderen Showtime i weekenden til start med tyske Dorothee Schneider. Her blev det til to sejre i både Grand Prix og Grand Prix special ved det firestjernede CDI-stævne i Ebreichsdorf

Copyright Ridehesten.com
Dorothee Schneider og Showtime FRH ved OL i Rio

Ved det femstjerende CDIO-stævne i  Aachen sidste sommer var den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider nødsaget til at trække hendes tophest Showtime FRH inden Grand Prix Special grundet en skade. Herefter måtte hun også vælge hendes anden hest Sammy Davis Jr. til verdensmesterskaberne i Tyron, da skaden efterfølgende viste sig at være langvarig. 

Her knapt ni måneder senere havde Schneider og Showtime comeback på stævnebanerne, da de i weekenden deltog ved det firestjernede CDI-stævne i tyske Ebreichsdorf. Her sejrede ekvipagen i lørdagens Grand Prix med 76,87,%, mens de i søndagens Grand Prix Special overlegent vandt klassen med 81,02%. Parret som var med på det guldvidende OL i Rio, har derfor sat kursen mod at komme direkte tilbage på det tyske landshold inden sommers EM i Rotterdam.

I Grand Prix-klassen blev det til en fjerdeplads for DV-hesten Rossetti e. Blue Hors Romanov/Midt-West Ibi-Light (opdr. Elsebeth Lykke Andersen) med finske Henri Ruoste i sadlen. I Grand Prix Special rykkede ekvipagen en placering op, da de red sig ind på tredjepladsen med 73,12% efter tyske  Benjamin Werndl på Famoso, som blev nummer to i begge klasser. 

Se deres ridt fra Grand Prix Special herunder

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen