Corona – gå nu væk

16-03-2021 06:30

Marie Helene Rigård Rohleder

Sydthy Rideklub har mistet medlemmer under coronapandemien. Det gør ondt på økonomien, og derfor har de igangsat ny måder at fastholde rytterne på

Copyright Ridehesten.com
Rasmus Pontoppidan (tv) underviser på Sydthy Rideklub. Foto: Ridehesten.com/ Marie Rohleder

Da Rasmus Pontoppidan startede som daglig leder af Sydthy Rideklub i Hurup Thy den 1. november 2020, var planen, at han skulle komme med ny energi og give rideklubben en ny start. Ny energi og gåpåmod er der ingen tvivl om, at den smilende og imødekommende dressurrytter har taget med ind i stalden, men coronapandemien har desværre slået bremserne i, når det kommer til den nye start, som klubben havde ønsket sig.

– Vi har ikke råd til, at medlemmerne stopper. Vi har mistet over 20 medlemmer på grund af coronakrisen, og det er især omkring årsskiftet, at det ramte hårdt, siger Rasmus Pontoppidan. Han er uddannet træner under Dansk Ride Forbund og har tidligere arbejdet i Hjørring Rideklub. Før coronakrisen kostede det 330 kr. om måneden at gå til ridning i elevskolen i Sydthy Rideklub. Nu har klubben lavet en ”coronasærpris” på 150 kr. i forsøget på at holde på de mange ryttere, som ikke må gå til ridning på grund af coronarestriktionerne.

Læs hele artiklen i marts-nummeret 2021 fra Ridehesten.

Gilpa

Allerede abonnent? – Log ind her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen