Dagens absolut bedste trav for 7-års dressurheste

05-09-2021 11:52

Trine Askjær-Jørgensen

Michael Grønne Christensen og hoppen, Atterupgaards Miley, vandt PAVO og DRF's dressurchampionat for 7-års heste med intet mindre end 9,5 for trav. Andenpladsen tog Kristian Würtz Green på endnu en hoppe, nemlig Schuberts Macattack, som også fik sin højeste karakter i trav

Nyheden fortsætter efter annoncen

I det skønne sensommervejr blev der her til formiddag afviklet PAVO og DRF 7-års championat for dressurheste på Vilhelmsborg ifm. eliteskue, landstævne i dressur og spring osv., som finder sted denne weekend.

Der var fem dejlige 7-års heste til start i klassen, som absolut bar præg af talent og gode gangarter.

Vinderen blev Michael Grønne Christensen og hoppen, Atterupgaards Miley e. Atterupgaards Seebach/Lord Sinclair (opdr. Atterupgaard), som med hele 80,288% tog sejren. Hoppen fik 9,5 trav, som sin højeste karakter, og dommerne udtalte, at den har en – Ekstraordinært god trav. Den fik desuden 8,3 for skridt, 8,5 for galop, 8 i ridelighed og 8,8 for kapacitet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Michael Grønne Christensen fortæller efter præmieoverrækkelsen til Ridehesten: – Det er verdens sødeste hest den her. Ejeren rider undervisning ved mig på den, og så snakkede vi om at tage den med til championatet, så jeg fik lov at ride lidt på den, og det er virkelig en sød hest. En herlig, herlig hest.

Endnu en lovende ung hoppe tog placering, på andenpladsen blev det nemlig den dejlige røde hoppe, Schuberts Macattack e. Zorba Højris/Jazz (opdr. Stutteri Schuberts), som med Kristian Würtz Green i sadlen scorede 76,950% i alt.

Hoppens højeste karakter var også for trav, hvor den fik 8,5. Derudover fik den 7,6 skridt, 8,2 for galop, 8 for ridelighed og 8,4 for kapacitet, efter et meget velbalanceret, flydende og harmonisk ridt.

Se hele resultatet af 7-års championatet her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen